Forbereder en mer framtidsretta Skreifestival

Under årets Skreifestival satser arrangørene på å få spredt kunnskapen om ytternamdalsk kultur, for å bli mer attraktiv for tilflytting – og ta vare på dem som kommer flyttende.

FORBEREDER FESTIVAL: Anne Grete Walaunet (fra venstre), Nina Grindvik Sæternes, Linn Ofstad, Lars Fredrik Mørch, Ingvill Eriksen og Heidi Hernes har alle en rolle under Skreifestivalen. De kan fortelle at det i år blir en festival som i enda større grad enn de foregående 20 årene skal sette fokus på ytternamdalsk kultur og næringsliv.   Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

RØRVIK: – Vi har gjort solide grep knyttet til å stille med gode foredrag og andre bidragsytere, sier leder Lars Fredrik Mørch i Namdalskysten Næringsforening når han skal beskrive en ny programpost under Skreifestivalen som er kalt Næring og samfunnskonferansen i Nærøysund 2020 – og som er noe av det første som skjer når festivalen går av stabelen 19. mars og fortsetter ut uka.