Landslagstreneren lover ingen plass i skitouren mellom Østersund og Trondheim

– Det kommer en viktigere tour for Ane

Ane Appelkvist Stenseth ønsker seg tilbake til der dette bildet er tatt, men landslagstreneren mener en annen ski-tour er vel så viktig for Ane som skitouren mellom Östersund og Trondheim.

USIKKER STARTPLASS: Her går Ane Appelkvist Stenseth skirenn i Østersund i desember 2018. Neste lørdag starter skitouren samme sted, men landslagstrener Ole Morten Iversen kan ikke love Stenseth startplass selv om hun er blant favorittene på den avsluttende sprinten i Trondheim. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: På bildet går Stenseth i de fine skiløypene i Östersund – samme sted der Sktour 2020 starter neste lørdag. Men selv om Stenseth gjerne ønsker seg startplass i den touren, mener landslagstrener Ole Morten Iversen hun ikke skal føle det som en stor nedtur om hun ikke er blant de tre navnene som kompletterer den norske dametroppen.