Flyktningerennet ruster opp løypene for 250.000

– Vi er nødt til å tenke langsiktig, sier styreleder Karl Audun Fagerli om grepene som er gjort for å sikre gode løypeforhold både i jubileumsåret og for «rennet» i framtida.

Gode bidrag: Gode sponsoravtaler er årsaken til at styreleder Karl Audun Fagerli (til høyre) og Flyktningerennet kan invitere til renn i oppgraderte løyper i jubileumsåret 2020. Daglig leder Hans Erik Ness (fra venstre) i HE-plan og sponsorsjef Lise Musum Stangvik i NTE er glad for å kunne bidra til et viktig formål. Sammen med Sparebank 1 SMN og Engcon utgjør de de fire hovedsponsorene for årets renn. Bak står Erik Larsen og Kåre Kveli, som representerer de hundrevis av frivillige som er i sving i forbindelse med arrangementet. Alle fem for anledningen ikledd de nye arrangørjakkene, som er trykket opp i nærmere 300 utgaver i forbindelse med 70-årsjubileet.   Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

LIERNE: – Til sammen har vi svidd av 250.000 kroner i gravemaskinarbeid og tilhørende i høst. Nettopp fordi vi ser at en slik offensiv er nødvendig, sier Fagerli.