Hallvard prøver uansett, selv om sjansen for å lykkes er liten

Han vet at sannsynligheten for å nå målet er lite. Men Hallvard Granli vil uansett prøve.

GIR DRØMMEN EN SJANSE: Hallvard Granli er én av anslagsvis 1.000 hardtsatsende junior- og seniorløpere i Norge, kvinner og menn inkludert. Han vil se hvor langt han kan nå som skiløper. Første stopp er norgescup i Holmenkollen kommende helg. Der møter han 240 konkurrenter i sin klasse. FOTO: TOR IVAR VIKEN 

Ole Jørgen Bruvoll er et kjempegodt eksempel på hvilke utslag nivået gir.

Hallvard Granli
NAMDALSAVISA

GRONG: – Det er jo helt latterlig hvor høyt nivået er. Det er neppe så mange som forstår hvor fort det gås, også blant dem som aldri blir en landslagsløper. Men selv om jeg vet at nåløyet er syltynt og at sannsynligheten for at jeg skal komme helt til topps er liten, så vil jeg prøve. Så lenge det er en sjanse, så prøver jeg, sier 19-åringen.