Venninne startet «Spleis-aksjon» for å hjelpe Jørn Langstrand (48) til å få best mulig behandling

– Ingen mulighet skal være uprøvd når det gjelder å gi Jørn en ny sjanse

Jørn Langstrand var travelt opptatt med å forberede bryllup da han falt om med hjertestans 23. februar i fjor. Nå er familiens fokus å få riktig og god hjelp for å gi hjerneskadde Jørn en ny sjanse.

KJÆRLIGHET: Det var full klaff da Jørn Langstrand og Lisa Gamst Aglen traff hverandre i oktober 2015. Bryllupet var planlagt, men så ble Jørn livstruende syk. Nå kjemper Lisa for at han skal få den beste hjelpa som finnes.   Foto: PRIVAT

NAMDALSAVISA

NAMDALSEID: Jørn Langstrands (48) liv ble fullstendig snudd på hodet den skjebnesvangre februar-lørdagen i fjor. I dag er Jørn pleiepasient på Namdalseid helsetun. Han pådro seg en hjerneskade da han plutselig falt om på plattingen på jakttårnet han arbeidet på utpå ettermiddagen den 23. Han er blind, snakker ikke, men kan sitte oppe. Han kjenner igjen familie og venner, men samboer Lisa Gamst Aglen (40) legger ikke skjul på at dagsformen kan variere.