Skattegangen ble betydelig bedre enn forespeilet

20 millioner i pluss for Nye Namsos

Nye Namsos har fått en best mulig økonomisk start etter at alle de tre sammenslåtte kommunene leverte positive resultater på bunnlinja for 2019.

GODT UTGANGSPUNKT: Ordfører, varaordfører og gruppelederne for de politiske partiene har et godt økonomisk utgangspunkt når de skal drifte en sammenslått kommune. Rundt ordførerbenken fra venstre: Ordfører Arnhild Holstad (Ap), varaordfører Kjersti Tommelstad (SV), Marion Fust Sæternes (MDG), Grete Oksdøl Lervik (Ap), Steinar Lyngstad (Sp), Anette Liseter (KrF), Marika Aakervik Pedersen (Frp), Geir Olav Knappe (V), Hanne Lise Fahsing (Rødt) og Amund Lein (Høyre). FOTO: BJØRN TORE NESS 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Resultatet er langt foran det som var budsjettert og kan betegnes som helt greit i forhold til hva som er anbefalt driftsresultat, sa økonomisjef Erik Fossland Lænd da han torsdag ettermiddag la fram de foreløpige regnskapstallene for Fosnes, Namdalseid og Namsos kommune som et samlet resultat.