Maria Sagnes Wågan på veg tilbake etter langt skadeavbrekk. Håper på EM-start i flere øvelser.

Samboerens resultater gir Maria trua

Et fem uker langt skadeavbrekk har ikke ødelagt Maria Sagnes Wågans tro på EM-start. Samboer Petter Rypdals resultater gjør henne styrket i trua på at det skal gå.

SKAL TILBAKE: Maria Sagnes Wågan er i gang med opptrening etter skade. Hun kan nå løpe 20 minutter i strekk på såkalt AlterG-mølle og har tror på at hun kan klare EM-kravet på flere distanser. Dette bildet er fra ei treningssamling hun var på i 2019.  Foto: EIRIK FØRDE

Jeg tror 180 km for uka er maks av det jeg skal løpe.

Maria Sagnes Wågan
NAMDALSAVISA

OSLO: – Vi har trent det samme, og vi følger i det hele tatt samme opplegg. Når jeg ser resultatene han oppnår, vet jeg at treninga virker og at det bør kunne gå for meg også, sier namsoskvinnen.