Fritidsbolig på Namdalseid gikk tapt

OVERTENT: En fritidsbolig i Namdalseid er overtent. Det er ikke personer i boligen.  Foto: Svein Tore Kolstad

NAMDALSAVISA

NAMDALSEID: Lørdag ettermiddag fikk politiet melding om en brann i en fritidsbolig på Sjøåsen ved vegen til Tøtdal. Eier av boligen har selv meldt om brannen. Eier kom seg ut selv, og det var ingen andre personer igjen inne i boligen.

– Det er full fyr. Brann er på stedet og politi og ambulanse er på veg. Vi vet ingenting om årsaken, opplyste operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Frank Brevik.

BRENNES NED: Brannvesenet foretar en kontrollert nedbrenning  Foto: Svein Tore Kolstad

– Eier som meldte fra satt i stua da han oppdaget at det brant på kjøkkenet, og kom seg ut. Da brann og politi kom til stedet var huset såpass overtent at det ikke var annet å gjøre enn å få kontroll på brannen og foreta en kontrollert nedbrenning, forteller operasjonsleder Rune Brandmo.