Jahn Teigen er død

Den folkekjære artisten sovnet stille inn mandag kveld på Ystad sykehus. Jahn Teigen ble 70 år gammel.

BLE 70 ÅR: Jahn Teigen er død. Den folkekjære artisten sovnet stille inn natt til mandag,  Foto: ANB

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Ifølge VG har Jahn Teigen de siste 12 årene bodd på Klockargården i Ingelstorp utenfor Ystad. På gården har han siden den gang levd et tilbaketrukket liv fra det rampelyset han har vært en sentral del av siden 1960-tallet.

Gjennom sin lange karriere, har Teigen mottatt en rekke priser. I 1978 vant han Spellemannprisen og han vant Spellemanns hederspris både i 1983 og i 2009. I 2012 ble hanogså innlemmet i Rockheim Hall of Fame.

Teigen etterlater seg datteren Sara Skorgan Teigen som han fikk med sin daværende kone Anita Skorgan i 1984.

Jahn Teigen er Ridder av 1.klasse av St.Olavs orden.