Nå er også Sindre Leirbekk og Krzysztof Suckecki tapt for blåtrøyene - går til naboklubben

Spillerflukt skaper usikkerhet i NIL-leiren

Én etter én har flere sentrale spillere forlatt NIL A-lag i oppkjøringa til ny sesong. Styret i klubben er likevel klar på at det blir 4. divisjonsspill også i 2020.

MANNEFALL: Her jubler Bjarne Falch Skaret (fra venstre), Kay Rune Edvardsen, Fabian Klingen Langås (nå Ranheim), Lars Magne Holten, Emanuel Vladic (nå Levanger), Tord Joten, Sindre Leirbekk (nå Bangsund) og Thomas Breistrand (nå Flatanger) for NIL-scoring i vårsesongen i fjor. Når 2020-sesongen sparkes i gang om få uker er førstnevnte den eneste i gjengen som er aktuell for spill for blåtrøyene. 

Det er synd at situasjonen er blitt som den er blitt. Det går hardt utover klubben

Mats Romsdalen, NIL-spiller
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Etter to sesonger der blåtrøyene har vært med og kjempet om opprykk under ledelse av Jonas Lian Hansen, har oppladninga til ny sesong vært preget av stort frafall og usikkerhet innad i seniorgruppa.