Ekte mannfolk lager karripastaen sin selv

Ukas rett har jeg laget utallige ganger hjemme. Men jeg har pleid å ta en snarvei – ved hjelp av en boks «green curry paste». Har du en slik på lur, er en kjapp karrirett aldri langt unna.

PLACEBO: Som kjent virker placebo-medisin. Så hvorfor ikke tro på grønn karri også, som verdens mest velsmakende middel mot vårforkjølelsene?  Foto: NTB scanpix

Tidligere spilte karrigrytene mine i eliteserien og gjorde det ganske så godt der, men i dag er de i Premier League og spiller ball mot de beste i verden!

NAMDALSAVISA

Men av og til er det verdt å gjøre en bitte litt større innsats. I det siste har jeg virkelig fått øynene opp for å lage karripastaen til karrigryta selv. For å si det sånn: Tidligere spilte karrigrytene mine i eliteserien og gjorde det ganske så godt der, men i dag er de i Premier League og spiller ball mot de beste i verden!