Lene (46) ferdig med korona-karantene: – Veldig glad for at jeg ikke har satt noen i fare

Etter avklaring med lege kunne Lene Reppen Grydeland tre ut av den fryktede korona-karantenen med de bekreftende ordene: – Du er ikke smittet.

TAR INGEN SJANSER: Lene Reppen Grydeland kontaktet lege da hun ikke følte seg helt i slag etter at hun kom heim fra en reise i Tyskland. 

Både legekontor og ordfører er blitt ringt opp, og noen mener Lekaferga burde bli vasket ned. Da synes jeg personlig at det nærmer seg det hysteriske.

Lene Reppen Grydeland
NAMDALSAVISA

LEKA: – Jeg har likevel holdt meg i ro fram til i dag (mandag journ.anm.) for å være helt sikker. Men ingen tegn til feber og smertene i halsen forsvant raskt, så det var ikke korona som var årsaken til min lille antydning til forkjølelse. Jeg er veldig glad for at jeg ikke har satt noen i fare, skriver Lene Reppen Grydeland i en sms til NA.