Kruttsterk 15-kilometer av Westgård – satte karriererekord i Lahti

– Beviser at alt er mulig

Thomas Hjalmar Westgård fosset lørdag inn til karrierebeste i verdenscupen. Nå har 24-åringen skumle planer for femmila i «Kollen» til helga.

SATSER PÅ NYTT TOPPLØP: Etter en 16.-plass og karrierebeste i helgas verdenscuprenn, er lekværingen Thomas Hjalmar Westgård sulten på ny suksess i sporet når femmila i Holmenkollen går av stabelen om bare noen få dager. 

Det er artig å se at det er mulig å henge med – selv om man er fra en liten plass ytterst i Trøndelag.

Thomas Hjalmar Westgård
NAMDALSAVISA

LAHTI: 16.-plass. Høyere på resultatlista i et verdenscuprenn har Thomas Hjalmar Westgård aldri vært. 24-åringen fra Leka gikk så snøen spruta da femtenkilometer klassisk sto på programmet i Lahti lørdag og sikret karrierebeste.