Bruvoll gikk seg til verdenscupbillett

Med fredagens pallplass og søndagens femteplass i norgescupen, beholder Ole Jørgen Bruvoll ledelsen i distansecupen. Det belønnes trolig med plass på startstreken i verdenscuphelga kommende helg.

TIL KOLLEN: Med helgas to gode løp i norgescupsammenheng, kan Ole Jørgen Bruvoll fra Lierne trolig se fram til å konkurrere i kommende helgs verdenscuprenn i Holmenkollen.  Foto: Svein-Tore Hovd

NAMDALSAVISA

BRUMUNDDAL: Med sluttida 34,52,1 på 15 km klassisk fredag, var libyggen 13,8 sekunder bak vinner Daniel Stock (Vadsø) i mål. Opp til Magnus Stensås (Tydal) på andreplass skilte fem sekunder. Libyggen gikk et godt disponert løp i Veldre Sag. Til runding ved 7,5 km lå han som nummer fem på resultatlista, 12 sekunder bak teten. Men Bruvoll hadde spart krefter også til siste halvdel av løpet – og kjempet seg altså til slutt til pallplass blant sterk konkurranse.