Jo Terje har kreft med spredning – gikk Vasaloppet

Han fikk utsatt en cellegiftkur med ti dager for å gjennomføre sitt store mål. Da var det til å forstå at Jo Terje Sagmo var glad og rørt på samme tid da målstreken i Vasaloppet var passert.

YES: Jo Terje Sagmo hadde god grunn til å juble etter at målet om å gjennomføre Vasaloppet var nådd. 

Det var en skremmende beskjed å få. Spesielt ordet spredning var vanskelig å høre.

JO TERJE SAGMO
NAMDALSAVISA

MORA: – For å være helt ærlig, så tenkte jeg på å bryte mange ganger i dag. For det var ikke så mye krefter, og det var tungt å gå. Men så gikk jo kilometrene framover, og da ei mil gjensto tenkte jeg at nå kunne jeg nesten ikke bryte. Det er jeg glad for nå, men det verden jeg er sliten, sier Sagmo etter å ha fullført sitt fjerde Vasalopp.