Sprintkometen fra Grong gleder seg til å gå verdenscup på Konnerud

– Skal sparke fra meg

Ane A. Stenseth gleder seg over å være tilbake i verdenscupsirkuset og er klar for å kjempe om pallplassene i de samme løypene som hun tok NM-sølv på i mars.

Gleder seg: Ane Appelkvist Stenseth ble nummer to på NM-sprinten på Konnerud, som gikk av stabelen i begynnelsen av februar. Onsdag kveld er det duket for verdenscuprenn i klassisk sprint på samme sted, og 25-åringen fra Grong gleder seg til å kjempe mot verdenstoppen i langrenn etter en ukelang pause.  

Jeg skal kjempe i de rennene som gjenstår slik at jeg kan ta ferie med god samvittighet

Ane Appelkvist Stenseth
NAMDALSAVISA

KONNERUD: – Det blir veldig godt å være tilbake i verdenscupen. Jeg gleder meg rett og slett til å gå, og har planer om å sparke bra fra meg, slår Ane Appelkvist Stenseth fast før onsdagens verdenscupsprint på Konnerud.