Lørdag går Høylandsrennet av stabelen

Lover skiglede

Rennlederen lover skiglede for store og små, traseer for enhver smak og løyper i verdensklasse når Høylandsrennet går av stabelen. Rennet er først ut av flere turrenn de neste ukene.

SKIGLEDE: Slik så det ut da Høylandsrennet gikk av stabelen i 2017. Det tradisjonsrike turrennet, som er stolte av å tilby renn i begge stilartene, håper å samle opp mot 300 deltakere i årets utgave. Rennleder Ivar Leirvåg garanterer fine forhold i de fire til 24 kilometer lange løypene.  

Jeg kan love at løypene blir veldig fine – i verdensklasse faktisk

Ivar Leirvåg
NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Rennleder for årets utgave av det tradisjonsrike Høylandsrennet, Ivar Leirvåg, gleder seg til rennstart førstkommende lørdag og lover at alt ligger til rette for en fin opplevelse i skisporet også i år.