Suksess for Barrique etter oppstarten: – Det har gått over all forventning

Med et fokus på kvalitet både på mat, drikke og musikk har byens ferskeste serveringssted hatt et strålende første halvår med drift.

FUNNET RIKTIG FORMEL: Med god planlegging og levende engasjement for det de driver med, har Espen Fredriksen og Anna Rønning fått mange gode tilbakemeldinger etter et knapt halvår som vinbardrivere i Namsos. – Nesten hver eneste en som har vært her har sagt at det har vært et etterlengtet tilbud, sier Rønning.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: 28. september i fjor fikk Namsos et for mange etterlengtet tilbud da Barrique vinbar åpnet dørene. Med Malin Pettersen på scenen og utsolgt hus under åpninga ble det en stor suksess. Snart et halvår senere kan grynderne konstatere at suksessen har vedvart.