To seierssultne brasilianere har ankommet Rørvik og er klare for å debutere

– Vil få et luksusproblem

Mens Namsos nå strever med å få på plass et mannskap før sesongstart er situasjonen en helt annen i Rørvik.

Klare for kamp: Renan Azevedo (til venstre) og Douglas Mello (til høyre) ankom Rørvik søndag, og gjennomførte sin første trening mandag. Ifølge Rørvik-trener Per Ivar Fornes blir begge med i troppen når laget spiller treningskamp mot Verdal fredag. Breno (i midten) er også klar for årets sesong og bidro til 6–0 mot Bangsund forrige uke. 

NAMDALSAVISA

RØRVIK: – Vi er mange. Mange seniorer og mange juniorspillere som skal kjempe om en plass på laget. Det ser veldig bra ut, og det vil bli et luksusproblem for meg å ta ut troppen, sier Rørvik-trener Per Ivar Fornes drøye to uker før Rørvik møter Namsos i første kvalifiseringsrunde i cupen.