Vurderer å korona-permittere ansatte

Frykten for koronasmitte har ført til kundeflukt i frisørsalongen. Derfor vurderer driver Kristin Holberg Ingvaldsen å permittere ansatte allerede fra fredag.

BEKYMRET: Driver av Din Frisør i Namsos, Kristin Holberg Ingvaldsen, har opplevd en stor nedgang i antall kunder som følge av frykt for korona-viruset. I frisørstolen sitter Inger Nygård Bø. Ved disken står to av de ansatte: Hanne Grande Sagnes og Mona Aleksandersen. I bakgrunnen står Ronja Weiseth.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi har fortsatt kunder i salongen. Men vi har merket at vi har mistet kunder. Det er mange, mange færre enn til vanlig. Kundemassen er over halvert, sammenliknet med tidligere. Jeg kan ikke skjønne annet enn at det må være på grunn av koronaviruset, sier Kristin Holberg Ingvaldsen, som driver Din Frisør i Namsos sentrum.