For kontaktidrettene får Korona-viruset ekstra følger: – Vi blir litt lammet

Namsos judoklubb er slått i bakken av koronaviruset. Nå har de avlyst alle treninger på ubestemt tid og må nå belage seg på flere uker uten fellestreninger.

I BAKKEN: Kontaktsporten Judo er, som de fleste andre idretter, blitt hardt rammet av koronaviruset. Flere stevner og treningssamlinger i Europa er avlyst. Namsos judoklubb bestemt seg for å avlyse alle treninger på ubestemt tid. Illustrasjonsfoto 

Det hjelper liksom ikke med god håndhygiene når man i judo skal ligge oppå hverandre i flere minutter

Marit Synnøve Moen
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Beslutninga om å avlyse treningene er gjort i forhold til at judo er en kontaktsport, hvor utøverne er veldig tett på hverandre. Det hjelper liksom ikke med god håndhygiene når man i judo skal ligge oppå hverandre i flere minutter, sier Marit Synnøve Moen fra Namsos judoklubb.