Flyktningerenn er avlyst – feirer jubileum i 2021

Årets utgave av Flyktningerennet er avlyst. Arrangøren opplyser at de sikter seg inn mot mars neste år for å gjennomføre 70-årsjubileumet av rennet.

Populært: Her går starten for fjorårets utgave av det meget populære Flyktningerennet.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

LIERNE: Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité ba torsdag om at all idrett, treninger og konkurranser i Norge opphører med umiddelbar virkning – på bakgrunn av helsemyndighetenes retningslinjer i den vanskelige koronasituasjonen.

All idrettsaktivitet i Norge avlyses med umiddelbar virkning

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning.


Torsdag ettermiddag la helseminister Bent Høie fram i en pressekonferanse at alle idrettsarrangement er i første omgang stoppet til 26. mars.

Sent torsdag kveld gikk også Flyktningerennet ut med beskjeden om at det som skulle bli 70-årsjubileumet for rennet avlyses. Det tradisjonsrike rennet skulle gå av stabelen helga 4. og 5. mars.

- Årets Flyktningerenn er avlyst gå grunn av nasjonale forskrifter i samband med Covid-19. De som allerede er påmeldt til årets renn får igjen startkontingenten i sin helhet, skriver arrangøren på sine nettsider.

Rennet opplyser videre at de tar høyde for å gjennomføre 70-årsjubileumet av Flyktningerennet 27. – 28. Mars 2021.


Både Rørvik og Lierne/Snåsa må leve i det uvisse

Kvalifisering på vent

Rørviks håndballherrer og Liernes volleyballdamer må leve i det uvisse om hva som skjer i forhold til deres ambisjoner om opprykk til ny divisjon.

 

Her er damene som topper Flyktningerennet

De har reist jorda rundt for å konkurrere og besøkt «alle» kjente sportssteder – sommer som vinter. Men for Gun og Gerd Eriksson er det et arrangement som trumfer alt.