Nytt korona-dødsfall i Norge

Norge har fått dødsfall nummer to som skyldes koronaviruset. En eldre pasient døde ved Oslo universitetssykehus natt til lørdag. Norge har lørdag ettermiddag 1.035 smittede.
NAMDALSAVISA

OSLO: Natt til lørdag døde en eldre pasient med Covid-19-sykdom som var innlagt ved Oslo universitetssykehus. Dette er det andre Covid-19-dødsfallet ved sykehuset. Universitetssykehuset ønsker av personvernhensyn ikke å oppgi ytterligere detaljer omkring dødsfallet.

I følge avisa VG er totalt antall smittede lørdag ettermiddag oppe i 1.035 personer. 39 personer er så langt rapportert smittet i dag.


En koronasmittet innlagt på Sykehuset Levanger, ingen i Namsos

Ingen personer er så langt innlagt ved Sykehuset Namsos med koronasmitte.

 

I Trondheim er tre ansatte ved St. Olavs hospital smittet av korona. Kolleger er sendt hjem i karantene, skriver Adresseavisen lørdag ettermiddag.  Hele 291 ansatte ved sykehuset i karantene.

En av de tre smittetilfellene ble kjent lørdag ettermiddag. Dette er en ansatt som har fått påvist korona etter besøk i utlandet. Vedkommende har ikke vært på jobb etter hjemkomst, skiver avisen.


 

Toppledelsen i Helsedirektoratet satt i karantene

En medarbeider i Helsedirektoratet har testet positivt på koronasmitte. Det medfører at hele toppledelsen i direktoratet settes i karantene.

   

Kommuneoverlege:

– Tror du at du er smittet, skal du holde deg heime

Her er rådene fra kommuneoverlege Anita Carlson i Namsos.