Kulturskolen oppfordrer til kreative løsninger i krevende koronatider

Selv om kulturskolene nå må holde stengt, skal kreativiteten sørge for at elevene får opprettholdt læringa.

KREATIVE LØSNINGER: For å opprettholde progresjonen oppfordrer danselærer Stina Bakkebø Baadsvik elevene til å være kreative både inne og ute i tida framover. – Det er viktig å finne motivasjon til å holde kropp og hode i gang. Det handler bare om å røre seg og kose seg med musikk, dans og drama, sier hun.  Foto: Wenche Dahle

NAMDALSAVISA

NAMSOS: I krisetider er det viktig å ha noe å fylle fritida med. Derfor er kulturskolen i Namsos opptatt av at de skal kunne bidra til å gi elevene sine et best mulig tilbud den kommende tida. Løsningene vil være tilpasset det enkelte fag, men felles for alle vil være at lekser og informasjon legges ut på elevsidene.