Stian Saugestad tror hans dager som landslagsløper er talte

– Forberedt på at karrieren kan være slutt

Stian Saugestad (27) er forberedt på at alpinkarrieren går mot slutten – enten han vil det eller ikke: – Jeg er motivert, men magefølelsen og situasjonen i skiforbundet tilsier at det er over.

ER MOTIVERT: Det har ikke lyktes helt for Stian Saugestad de to siste sesongene. 27-åringen fra Namsos forteller at han er motivert til å fortsette satsinga på øverste nivå, men at han er forberedt på at karrieren går mot slutten. 

Jeg føler motivasjonen til å dra på videre er der

Stian Saugestad
NAMDALSAVISA

OSLO: Årets alpinsesong er over og fra leiligheten hjemme i Oslo tar Stian Saugestad et ærlig oppgjør med seg selv. 27-åringen fra Grong har ikke lyktes i vinter og tror tiden er i ferd med å renne ut for hans satsing på det øverste nivået.