Lykkelig for å være tilbake etter flere dager med portforbud på Gran Canaria

– Stemninga ble ganske nifs

Det som skulle bli en trivelig tur med mye avslapning til sydligere breddegrader, ble i stedet et kraftig møte med koronatiltakene i Spania.

HELDIGVIS HEIME: Etter to og et halvt døgn på reisefot fra Gran Canaria var Terje og Grete Solberg endelig heime ut på formiddagen tirsdag. Da gikk de rett i karantene, og først om to uker kan de begynne å omgås folk igjen. 

NAMDALSAVISA

GRONG: – Det ble etter hvert en uvirkelig situasjon. Jeg vil si at stemninga i området der vi bodde etter hvert ble ganske nifs. Ikke en bil og ikke en buss. I de få butikkene som var åpne var det ikke folk, forteller Terje Solberg som sammen med kona Grete nå er trygt tilbake i Grong etter en lang og kronglete heimreise.