«Slik vi ser saken så beror dette på noen misforståelser»

Kommunaldirektør Hege Sørlie i Nærøysund kommune svarer på kritikken fra kommunelegen i Bindal.

SVARER: – Slik vi ser saken så beror dette på noen misforståelser. Nærøysund kommune vil naturligvis gi øyeblikkelig legehjelp til våre innbyggere, også de som har fastlege i Bindal, sier kommunaldirektør Hege Sørlie i Nærøysund kommune i en kommentar til kritikken fra kommunelegen i Bindal.  Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

– Slik vi ser saken så beror dette på noen misforståelser. Nærøysund kommune vil naturligvis gi øyeblikkelig legehjelp til våre innbyggere, også de som har fastlege i Bindal. Vi vil også utføre testing for koronasmitte til denne gruppa, når dette blir etterspurt av lege, sier Sørlie i en kommentar torsdag kveld.