Det gamle mekaniske verkstedet i Overhalla brant ned

Kjartan (24) og kompisene mistet verdier for tre millioner i verksted-brann

Han hadde brukt fire år på å få banebilen fullstendig klar for konkurranser. Nå ligger alt i aske.

MISTET ALT: Hjelpeløse fra sidelinja måtte de se verkstedet med dyrebare verdier gå tapt. Fra venstre: Wilhelm Fahsing Holm, Martin Nordheim, Adrian Aar og Jonas Kolberg. På bilde til høyre jobber Kjartan Bakke Derås med banebilen som sto i verkstedet.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – For min del er det snakk om 300.000 kroner bare i biler som har gått tapt, og dette gjelder nok samtlige av oss fem. I tillegg kommer alt av utstyr, verktøy og reservedeler – og det er om lag samme verdi, så det er nok rundt tre millioner kroner som har forsvunnet i flammene, sier Kjartan Bakke Derås fortvila.