Selger unna for å få endene til å møtes: – Har medstudenter som lever på 50 kroner dagen

– Ingen studenter jeg kjenner jubler over regjeringas krisepakke, sier Namsos-student Raghda Asad (23).

UTFORDRENDE TIDER: Omtrent samtidig som Nord universitet stengte sine dører, ble også Raghda Asad (23) permittert fra jobben. Nå selger hun unna klær og andre ting for å få endene til å møtes. Hun er likevel fast bestemt på å fortsette farmasistudiene i Namsos.   Foto: Privat

NAMDALSAVISA

TØNSBERG: Etter at koronakrisen og regjeringas tiltak trådte i kraft ble både Nord universitet og arbeidsplassen VIC Sandnes på Namsos storsenter stengt. Raghda Asad, som er inne i sitt tredje år i farmasistudiene, reiste straks heim til foreldrene i Tønsberg – og det tok ikke lang tid før romkameratene Eilin By og Runa Butli Rømma gjorde det samme.