Skulle høste fruktene av flere år med hardt arbeid nå

– Natt til 11. mars forsvant alle bestillinger

I februar fant endelig de ansatte hos røyeprodusenten Blåfjell AS hovedfeilen som hadde gitt vanskeligheter i produksjonen siden oppstart. Så kom koronakrisa. Nå må de bygge opp en helt ny måte å distribuere fisken.

GLEDE SNUDD TIL SORG: Bare uker etter at de endelig fant feilen som ga dem store produksjonsutfordringer kom koronasmellen. Nå må John Helge Inderdal og samarbeidspartnere finne nye måter å omsette røya fra Blåfjell AS på. 

NAMDALSAVISA

SØRLI: – Det er ikke noen hemmelighet at vi har hatt vansker med å få produksjonen til å gå helt på skinner. Det har vært mange runder med leverandør, og vi har hatt uavhengige selskaper inn for å hjelpe oss. Men til slutt var det en av våre egne ansatte som fant feilen i to pumper som ikke virket som de skulle. Nærmest på dagen forsvant alle de tekniske problemene vi har hatt, og nå skulle vi konsentrere oss om å tjene penger, sier grynder og daglig leder John Helge Inderdal i Blåfjell AS.