Marita fra Namsos har laget spesialepisode av «Bamselegen» om koronakrisa: – Det er viktig å ta barna på alvor i ei slik tid

Mange barn kan kjenne på utrygghet i en annerledes hverdag preget av koronaviruset. Nå kan de få både trøst og forklaring på barne-tv.

TRYGGHET GJENNOM KUNNSKAP: I den ferske spesialepisoden av «Bamselegen» er det virus som er temaet, og målet er at kunnskapen skal gjøre barn tryggere og gi foreldre verktøy til å forklare barna hva som skjer. På bildet ser vi bamselege Charlotte Olsen og bamse-eier Maria som undersøker bamsen Kose for virus.  Foto: NRK

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: I fjor kom serien «Bamselegen» på NRK Super, hvor barn tar med seg sin syke eller skadde bamse til bamselegen Charlotte Olsen. Sammen finner de ut hva som feiler bamsen og hvordan de skal gjøre den frisk igjen.