Direktesending på namdalsavisa.no søndag kl. 18.00

Skal kåre de beste fotballspillerne i Namsos de siste 50 år

Det startet som en ide om å skaffe sårt tiltrengte kroner til lokale fotballklubber, og ender opp med en tv-sending der Namsos beste spillere på herresida de siste 50 år skal kåres.

UBESTRIDT LEDER: Kolbjørn Ekker ble kåret til tidenes namdalske fotballspiller under ei kåring NA hadde i 2003. Søndag skal et bestelag bestående av spillere fra Namsos-klubbene de siste 50 år plukkes ut.  Foto: Tor Ivar Viken

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – I disse koronoatider må man lete etter andre inntektsområder enn vanlig. Derfor fant jeg ut at vi kunne starte en Spleis der inntektene blir delt mellom fotballgruppene i Namsos, Bangsund, Klompen, Gullvikmoen og Spillum. Etter hvert ballet det på seg, og jeg tror dette blir ganske så bra underholdning, sier Hans Kjetil Andreassen.