Synnøve Gjertsås tilbake i blått:

- Skal bli moro å spille for heimklubben igjen

Synnøve Gjertsås var sentral på Liernes tidligere eliteserielag, men forlot klubben etter nedrykket til 2. divisjon i fjor. Da liberospilleren fikk vite at Lierne i helga hadde søkt seg opp til 1. divisjon, var valget om å returnere til heimklubben enkelt.

GJENSYNSGLEDE: Synnøve Gjertsås (i hvitt) gleder seg til å ikle seg Lierne-drakta igjen etter at det fredag ble klart at Lierne har sendt inn søknad om spill i 1. divisjonsspill neste sesong.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

LIERNE: Fredag kom nyheten om at Lierne har sendt inn søknad om spill i 1. divisjon etter avtale med Snåsa, som opprinnelig var den klubben som hadde blitt tilbudt opprykket. Det er nå planlagt et samarbeid på tvers av klubbene Lierne, Snåsa og Grong for å sikre et lag som skal slå fra seg i volleyballens nest øverste divisjon.