Her går starten for Gunnar og Bernt Ivars heimesnekra «Flyktningerenn»

I helga ville starten av årets Flyktningerenn ha gått, hadde det ikke vært for at det ble avlyst som følge av koronapandemien. Et startskudd kunne likevel høres søndag morgen, idet fetterne Gunnar (75) og Bernt Ivar Elvseth (57) tok fatt på sitt eget heimesnekra «Flyktningerenn».

STARTSKUDDET: Her går startskuddet for årets "Flyktningerenn" for naboene og fetterne Gunnar Elvseth (til venstre) og Bernt Ivar Elvseth søndag.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

LIERNE: Gunnar Elvseth har gått Flyktningerennet hele 58 ganger tidligere, og er dermed en av de mest rutinerte deltakerne i det tradisjonsrike "rænnet". Nå må gjennomføring nummer 59 utsettes til 2021, men Elvseth hadde ikke tenkt å la tidenes skiforhold og nyoppkjørte spor gå til spille av den grunn.