Bandet Fights med overhallingen Sivert Moe på vokal er aktuelle med dobbeltsingel

Vil ikke la korona prege musikken: – Det kommer nok masse låter om ensomhet, samhold og isolasjon. Det vil jeg ikke bidra til

På kort tid har Fights blitt et band mange har lagt merke til. På sin ferskeste utgivelse har absurde nyhetssaker inspirert tekstene, og bandet er ikke redd for å provosere.

NY MUSIKK: Fights ga denne uka ut dobbeltsingelen «Cyanide Car» og «Death by Fish». Vokalist Sivert Moe tror mange setter pris på at det kommer ny musikk under koronakrisa. – Folk hører fortsatt på musikk og jeg tror mange har behov for ny musikk, sier Moe. Bandet består av Eirik Langva Lie (fra venstre), Markus Uttisrud, Sigve Kvitvik og Sivert Moe. 

NAMDALSAVISA

OSLO: Fredag kom overhallingen Sivert Moe og bandet hans Fights ut med en dobbelsingel, i form av «Cyanide Car» og «Death by Fish». Inspirasjonen kom etter at Honningbarna brukte det samme formatet i fjor.