Beboerne på sykeheimen får ikke ha besøk – da stilte venninnene opp og holdt utekonsert

Omtenksomme ungdommer på Jøa var ikke vanskelig å be da de ble spurt om å gi et musikalsk bidrag til beboere på Fosnes sykeheim.

STILTE OPP: Ingveig Gevik, Ruth Emilie Skjærvik Høkholm og Mone Skjærvik Høkholm holdt konsert for beboerne ved Fosnes sykeheim på Jøa mandag ettermiddag. – Det er kjekt at vi kan være et lysglimt i hverdagen, sier Skjærvik Høkholm.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

JØA: På grunn av koronaviruset er det mange sykeheimsbeboere som nå ikke får besøk av sine nærmeste. Dermed kan det bli lange dager. For å gi et lite lysglimt til beboerne på Fosnes sykeheim stilte Ingveig Gevik (21), Ruth Emilie Skjærvik Høkholm (20) og Mone Skjærvik Høkholm (19) for å holde utekonsert mandag ettermiddag.