Paracet, nesespray og halsdrops måtte til da Moving Oos gikk i studio for å lage ny fullengder

En begynnende forkjølelse skapte problemer da vokalist Frank Reppen entret studio i høst. Gode hjelpemidler og nøye forberedelser gjorde at det likevel gikk bra.

COMEBACK: Eirik Øien (til venstre) og Frank Reppen var tilbake på scenen med Moving Oos i fjor, etter å ha hatt en pause på et knapt tiår. Nå er bandet aktuelle med sin andre plate etter comebacket. – Jeg synes det funker som bare juling, og det er minst like artig å spille som sist gang vi holdt på, sier Reppen.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

SKAGE: For om lag to uker siden kom Moving Oos, med namdalingene Frank Reppen på vokal og Eirik Øien på bass, med sitt andre album etter comebacket i fjor. På «Made from Sin» er det fortsatt er det sjelfull rock som står på programmet.