Trener alternativt heime i Namsos

Jesper (18) vil vise at han mestrer nivået

Da skolen ble stengt og lagtreningene opphørte, tok Jesper Andreassen (18) med seg både leksejobbingen og treningsopplegget heim til foreldrene i Namsos. Her ligger han nå i hardtrening med håp om å få økt tillit på A-laget til Levanger når fotballsesongen etter hvert sparkes i gang.

TRAPPETRENING: Namsosingen Jesper Andreassen (18) må trene annerledes når lagtreningene på Levanger har oppphørt. Her under ei trappeøkt i Granåsen heime i Namsos.  Foto: Privat

Jeg savner selvfølgelig å spille fotball med laget mitt.

Jesper Andreassen
NAMDALSAVISA

Idrett på timeplanen
  • I en artikkelserie følger vi fire idrettsungdommer gjennom deres tre år på videregående skole.
  • Vi ser i løpet av serien på ulike tema knyttet til idrett og utdanning. Serien startet høsten 2018, da elevene startet på første år på vgs.
  • Nå er Jesper Andreassen, Namsos, Sanna Blomdahl, Nordli, Dina Bratland, Marøya, og Trym Malm, Grong, på tampen av sitt andre skoleår. Denne gang ser vi nærmere på hvordan de takler treningshverdagen alene, samtidig som de retter blikket litt framover.
  • I dag: Dina Bratland.

NAMSOS: Det er påskeferie i Norge, og for Jesper Andreassen betyr det god til trening. Til vanlig oppholder 18-åringen seg i Levanger, hvor han går på andre året på toppidrettslinja ved Levanger videregående skole samtidig som han spiller fotball for Levanger FK.