Jobber for å finne ny NM-dato

- Veldig glad for å høre det

Spillerne på Grong jubler etter at Norges Volleyballforbund har besluttet å ikke avlyse årets U17-NM.

SER FRAM TIL HØSTEN: Maren Moe ser nå fram til en høst med NM-spill etter at det har blitt besluttet å ikke avlyse U17-NM i volleyball. Mesterskapet har vært Grongs store mål for sesongen.  Foto: Petter Berg Macedo

NM er høydepunktet i sesongen. Nå blir jeg enda mer motivert til å trene.

Grong-spiller Maren Moe
NAMDALSAVISA

GRONG: Norsk idrett har vært i stillstand siden myndighetene stengte ned all idrettsaktivitet som følge av koronautbruddet 12. mars. Også for volleyballen ble det en avkappet sesong. For jentene på Grongs U17-lag har NM vært deres store mål for sesongen. Skuffelsen var dermed naturlig nok stor da de fikk vite at U17-NM 27.–29. mars måtte avlyses.