I løpet av kun en time ble ideen realisert. Nå strømmes de populære konsertene fra Namsos til de tusen hjem.

På rekordtid har musikkmiljøet i Namsos samlet alle krefter for å få til direktesendte konserter med proff kvalitet. Det har blitt en ubetinget suksess.

KVALITET I ALLE LEDD: Olav Kristoffer Hegge Selnes tok initiativet til internettkonsertene fra NTE Arena, og han har vært opptatt av at alle fagfolkene som er involvert skal få vist seg fram. – Det viktigste for meg i dette prosjektet er å få fram kvaliteten i alle ledd.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: På grunn av koronaviruset har alt av kulturelle arrangement blitt avlyst eller utsatt. Men i krisetider blomstrer gjerne kreativiteten. Det er grunnen til at den har vært mye aktivitet i NTE Arena i Namsos den siste tida.