– Sebastian er en mann for framtida

Landslagstrener Christoffer Schach hyller Sebastian Schjerve (20) og mener at unggutten har potensial til å hevde seg på høyeste nivå i tida fremover. Likevel holder treneren kortene tett til brystet rundt det kommende landslagsuttaket.

IMPONERER: Landslagstrener Christoffer Schach er imponert over hvordan Sebastian Schjerve har jobbet etter at han skadet seg i fallet i Beijing i fjor, og mener unggutten fra Namsos definitivt blir å se i løypene i framtida. Her ser du Schjerve (til høyre) hjemme i Namsos sammen med landslagskompis Birk Ruud tilbake i november 2019.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

OSLO: – Sebastian er definitivt en av de utøverne i Norge som man ser har potensiale til å hevde seg på internasjonalt nivå fremover. Han har pågangsmotet, psyken og motivasjonen til å komme langt, i tillegg til at han legger ned utrolig mye arbeid, oppsummerer Christoffer Schach.