Landslagssjefen om Stian Saugestad før uttaket til kommende sesong:

– Stian er godt nok trent

Landslagssjef Steve Skavik mener Stian Saugestad er godt nok trent. I løpet av to uker vet vi trolig om namsosingen fortsetter som landslagsløper eller om karrieren går mot slutten.

LANDSLAGSSLØPER? I løpet av to uker vil det etter alle solemerker være tatt en avgjørelse på hvilke utøvere som utgjør kommende sesongs alpinlandslag. Økonomi spiller en stor rolle i det om Stian Saugestads navn blir å se på den lista.  Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Stian Saugestad uttalte til NA i midten av mars at han er forberedt på at alpinkarrieren nærmer seg slutten – enten han vil det eller ikke. Manglende økonomisk støtte og stadig minkende bredde i alpinlaget, kan tvinge alpinisten til å legge skiene på hylla.