Namdalingene tok turen ut da sola tittet fram: – Vi får bare nyte det mens vi kan

Brakkesyke og sludd ble byttet ut med solskinn og smil da våren for alvor meldte sin ankomst tirsdag.

GODT I SOLVEGGEN: Mange tok turen ut på verandaen for å nyte litt etterlengtet sol tirsdag. Tonje Brandal Jakobsen og Hilde Brandal hadde ikke noe imot at gråværet tok en pause og at sola skinte igjen. – Det føles helt nydelig, sier Brandal Jakobsen.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: I over en måned har mange vært nødt til å tilbringe mye tid inne på grunn av koronakrisen. Et jevnt over elendig vær har heller ikke bidratt til at mulige uteaktiviteter har fristet i særlig grad. For en stakket stund ble det endelig en endring på værfronten tirsdag, da himmelen ble blå og sola strålte i all sin prakt.