Sykkelsesongen er for alvor i gang - og med den følger potensielle konflikter mellom syklister og trafikanter

Ønsker å dempe konfliktnivået

Bård Ole Thorsen var en hårsbredd fra å havne under vogntog-dekket da han sykla heim fra et klubbritt på Klinga en sommerkveld for to år siden. Nå maner han både bilister og syklister til å ta hensyn til hverandre.

VIS HENSYN: Bård Ole Thorsen fra Namsos er tidligere verdensmester i triatlon og er ivrig syklist. Han har selv vært borti ubehagelige situasjoner i trafikken, men håper at både bilister og syklister kan ta hensyn til hverandre.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Våryre syklister langs landevegene er et like sikkert vårtegn som hestehoven og hvitveisen. Og en av dem som kasta seg på sykkelen så fort asfalten var tørr, var triatlon-utøver og verdensmester Bård Ole Thorsen fra Namsos. Tirsdag sykla han til Grong.