– Uheldig om noen føler seg utsatt i trafikken

Svenn Ingar Viken, Politistasjonssjef i Namsos, mener det er svært uheldig om syklister føler seg utsatt i trafikken. Han sier at bilistene må forberede seg på flere myke trafikanter i trafikkene i årene fremover.

VIS HENSYN: - Begge partene har like stor rett til å ferdes langs vegene og alle trafikanter må vise aksept, forståelse og hensyn til hverandre. Politiet forventer at alle trafikanter gjør sitt beste for at de selv og andre er trygge i trafikken og ikke blir skadet, sier politisjef Viken.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Onsdag gikk triatlon-utøver og ivrig syklist Bård Ole Thorsen fra Namsos ut i avisa og manet både bilister og syklister til å ta hensyn til hverandre. Han har selv opplevd ubehagelige ting på sykkelsetet: