Hudklinikken måtte stenge da koronaviruset kom – nå fylles ordrebøkene opp igjen

Etter en drøy måned med lukkede dører, er Kosmedic hudklinikk i Namsos glade for atter å kunne ta imot kunder og pasienter.

GJENÅPNER: Camilla Viken (til venstre) i Kosmedic hudpleieklinikk er glad for at hun igjen kan ta imot kunder etter at koronaviruset sørget for stengte dører i over en måned. Karolina Matanina-Sagvik i Studio K må vente til 27. april før hun også kan ta imot kunder.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: I likhet med alle bedrifter som driver med en-til-en kundebehandling har Kosmedic hudklinikk i Namsos måttet holde stengt siden 13. mars. Siden hun går under helsevirksomhet – med streng bransjestandard for smittevern – har sykepleier Camilla Viken igjen kunnet åpne dørene denne uka etter ei tid med stor nedgang i omsetninga.