Ønsker nytenking og flere bedrifter: Nå styrker kommunen rådgivningstjenesten

Namdalen trenger flere gryndere, mener INAM (Innovasjon Namdal). Nå har Namsos kommune inngått en samarbeidsavtale med mål om å skape flere nye bedrifter i området.

INNGÅR SAMARBEID: Namsos kommune inngår samarbeid med Namsos kommune, her representert med Sigrid T. Angen (nr tre fra venstre). Prosjektleder Marte Karoline Sollien (fra venstre), daglig leder Knut Gartland og forretningsutvikler Rina Skjæran gleder seg til å begynne tjenesten som har som mål å etablere flere bedrifter i Namdalen.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Kommunen har inngått en avtale med INAM (Innovasjon Namdal) om at bedriften skal ivereta Namsos kommunes veiledning og rådgiving for bedrifter og etablerere, med oppstart 1. mai. Tjenesten har som hensikt å stimulere til nytenking, nye etableringer og få bedrifter til å henge med i utviklinga.