Vet han kommer til å få tøffe tak. Men gleder seg til å ta fatt i ny jobb

– Vi må rydde opp i de utfordringene som har vært på Leka

Kommunestyret i Leka valgte torsdag den utflytta lekværingen Odvar Aardahl som ny kommunedirektør.

KJENNER JOBBEN: Oddvar Aardahl vet han vil få en krevende oppgave med å samle Leka etter flere runder med opprivende interne stridigheter, men han går til jobben med stor entusiasme og ærefrykt. Siden han har vært økonomiansvarlig i kommunen i et halvår så kjenner han i alle fall kommunen godt. 

NAMDALSAVISA

LEKA/TRONDHEIM: – Det er nok en jobb med mange utfordringer, og jeg ser ikke helt bort fra at det kommer til å bli tøft til tider. Men samtidig er det ei spennende utfordring å gyve løs på, sier Oddvar Aardahl første dag han formelt er Lekas nye kommunedirektør.