– Får håpe vi treffer med et par pasninger nå

Etter flere uker med ensidig trening, håper Namsos-spiller Mats Romsdalen at pasningsfoten sitter som et skudd når sesongen starter. Han forteller at A-laget til Namsos avventer med å ha organiserte treninger.

IKKE ORGANISERT TRENING: Her jubler Bjarne Falch Skaret (fra venstre), Kay Rune Edvardsen, Fabian Klingen Langås (nå Ranheim), Lars Magne Holten, Emanuel Vladic (nå Levanger), Tord Joten, Sindre Leirbekk (nå Bangsund) og Thomas Breistrand (nå Flatanger) for NIL-scoring i vårsesongen i fjor. Blåtrøyene har ikke begynt med organsiert trening.  Foto: Line Fossland Blom

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Hovedtrener for Rørviks A-lag, Per Ivar Fornes, sa til NA lørdag at laget så smått har begynt med samla treninger, og at de samtidlig er nøye med å nøye med å opprettholde korona-reglene: