Stengte seg inne ei uke på Otterøya for å lage konseptplate om det moderne mennesket

På sin kommende plate ser bandet Moviestar med et skråblikk på det moderne mennesket og hva vi verdsetter i dagens samfunn.

ISOLERT INNSPILLING: Viktoria Winge (til venstre), Bård Ingebrigtsen og Marita Igelkjøn i Moviestar valgte å spille inn sin kommende plate på Otterøya. – Vi ville komme oss bort fra Oslo og storbyen og være i fred. Så vi låste oss inne ei uke og etterpå hadde vi et ferdig produkt, sier Ingebrigtsen.  Foto: Pressebilde

NAMDALSAVISA

OSLO: I fjor tok Moviestar turen til Otterøya og Fjøset lydstudio for å spille inn sitt andre album, «The Curse and the Currency of the Twenty-First Century». Bandet som består av namsosingen Bård Ingebrigtsen, Marita Igelkjøn og Viktoria Winge, følte at det var best å reise bort for å gjennomføre innspillinga.